Societat

L'Ajuntament homenatja la cambrilenca Angeleta Salvadó en la celebració del seu centenari

Per Judit Pinazo



Angeleta Salvadó, acompanyada dels seus dos fills, l'alcalde -Robert Benaiges- i la regidora de Benestar Social -Rosa M. López-, ahir en el seu domicili
El passat divendres 6 d'abril la cambrilenca Angeleta Salvadó Vallès va complir els 100 anys d'edat. Tot i que l'aniversari va ser la setmana passada ahir al migdia va rebre el reconeixement oficial d'aquest aniversari per part de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Cambrils, en el seu domicili de l'Eixample. A l'acte van assistir-hi l'alcalde -Robert Benaiges-, la regidora de Benestar Social -Rosa M. López- i alguns dels familiars de l'homenatjada entre ells, els seus dos fills Josep Maria i Montserrat Siuró.

La regidora i l'alcalde van entregar a l'Angeleta un ram de flors i una reproducció en miniatura dels gegants cambrilencs, Armengol i Magdalena. Després de l'entrega d'aquests obsequis l'homenatjada, que tot i l'estat delicat de salut en el que es troba va recitar un vers sobre la Mare de Déu, que tal i com va explicar la seva filla, Montserrat, va aprendre quan va fer la comunió als 8 anys.

L'Angeleta és nascuda a Cambrils i tant els pares com els avis i els besavis també eren del municipi, és a dir que les arrels familiars estan vinculades des de fa molt anys a Cambrils. L'Angeleta té dos fills, tres netes, 2 besnéts i en els propers mesos el nombre de besnéts s'ampliarà ja que les tres netes de l'Angeleta estan embarassades.

Comenta aquest article