Informació general

Covid-19

La Generalitat decidirà en un marge de 48 a 72 hores si cal endurir les restriccions després de Setmana Santa

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha avançat que la franja de població de 65 a 70 anys "segurament seran els que es vacunaran amb la vacuna de Janssen"

Per Redacció

Gent passejant pel carrer Consolat de Mar, al port de Cambrils, aquest passat dissabte
Gent passejant pel carrer Consolat de Mar, al port de Cambrils, aquest passat dissabte | Lluís Rovira i Barenys

La Generalitat s'ha donat un marge de 48 a 72 hores per veure si cal endurir les restriccions després de Setmana Santa. El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha manifestat que "els indicadors no augmenten però es mantenen estables. Això no són per a nosaltres bones notícies i haurem de donar un cert temps per no prendre les decisions en calent". Ramentol també ha dit que "venen dies assistencialment complicats", atenent al degoteig a l'alça d'ingressos a l'UCI (431 pacients). A banda d'això, Ramentol ha fet referència a la franja de població de 65 a 70 anys i ha avançat que "segurament seran els que es vacunaran amb la vacuna de Janssen".

Índex de risc mitjà a Cambrils

Pel que fa a Cambrils, l'índex de risc se situa en un nivell mitjà, amb un valor de 76,70 amb una taxa de reproducció de l'epidèmia d'1,08, segons les darreres dades fetes públiques. Caldrà veure d'aquí uns dies com haurà afectat la massiva presència de visitants a la nostra població durant aquests dies de la Setmana Santa pel que fa a aquests valors de contagi.

Comenta aquest article