Informació general

Turisme

Onada de gent al port i mesures restrictives per a la circulació de vehicles

La Policia Local va barrar el trànsit des de la rotonda del Patronat de Turisme fins la rotonda del Club Nàutic, des de les 16 h de la tarda fins les 22 h de la nit, un tall que avui es repetirà

Per Lluís Rovira i Barenys

Gent passejant per la façana del port, ahir al vespre
Gent passejant per la façana del port, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

La gran quantitat de visitants que hi ha a Cambrils aquests dies festius de la Setmana Santa ha fet prendre mesures restrictives pel que fa a la circulació de vehicles a la façana del port. Ahir dissabte la Policia Local va barrar el trànsit des de la rotonda del Patronat de Turisme fins la rotonda del Club Nàutic, des de les 16 h de la tarda fins les 22 h de la nit. Aquesta mesura es repetirà, també, aquesta tarda i vespre d’avui, diumenge de Pasqua, i s’ha fet tal d'ampliar l’espai per als vianants de manera que així s’augmenta la distància entre les persones.

Els dies festius de la Setmana Santa ja són dies, tradicionalment, de plena ocupació a Cambrils. Amb l’excepció de l’any passat, amb el confinament motivat per la pandèmia, enguany s’ha retornat a la imatge més habitual dels anys anteriors. La gran diferència, però, es produeix a la tarda i vespre en què els establiments de restauració estan tancats a partir de les 17 h. Els únics moviments relacionats amb el menjar i el beure són les cues que es fan a les geladeries i als establiments que serveixen menjar per emportar.

A banda, la situació meteorològica d’aquests dies ha estat cent per cent primaveral i això ha propiciat la presència de molta gent als passejos litorals, tant de llevant com de ponent, així com també a les platges del municipi.

Comenta aquest article