Esports

Hoquei

El Cambrils CH empata a la pista del Vila-seca, després de sis mesos sense jugar

Per Redacció

Imatge del partit amistóst entre el Cambrils CH i el Reus Ploms, el passat 20 de març
Imatge del partit amistóst entre el Cambrils CH i el Reus Ploms, el passat 20 de març | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana

CH Vila-seca 3 - Cambrils CH 3
 
El Cambrils CH va empatar a tres gols, el passat dissabte 27 de març, en el derbi a la pista del Vila-Seca. Els cambrilencs van tornar a jugar després de sis mesos d’espera i de dos partits ajornats pels efectes de la covid-19.
El partit va començar amb un tanteig inicial d’ambdós equips. Van ser els cambrilencs qui van encetar el marcador aprofitant un contracop culminat per Joel quan faltaven sis minuts per al descans. Tot i això, en la següent jugada, l’àrbitre va assenyalar penal a favor dels locals que va servir per posar l’empat a 1 al marcador. Per sort, Ruben va tornar a posar el Cambrils per davant amb un xut ras des de la frontal de l'àrea. A falta de 8 segons pel descans, l’àrbitre va assenyalar una nova pena màxima pel Vila-Seca que va suposar l’empat abans d’arribar al descans.

A la segona part, el partit va seguir molt disputat i cap dels dos equips podia desfer l’empat al marcador fins que l’àrbitre va xiular penal a favor del Cambrils a falta de 9 minuts. Ruben no va fallar i va posar l’avantatge visitant al marcador. En l’últim minut del partit, els locals van recuperar una bola a camp cambrilenc i van posar l’empat a tres definitiu al marcador.

Amb aquest marcador, el Cambrils CH continua en la zona privilegiada de la classificació, amb un partit guanyat, un empatat i dos partits pendents. Els cambrilencs no tornaran a jugar fins al dia 11 d’abril, quan es desplaçaran fins a la Seu d’Urgell per jugar el partit ajornat per les mesures sanitàries contra l’actual líder de la lliga, el Cadí.

Comenta aquest article