Informació general

Successos

El cadàver trobat diumenge al mar correspon al windsurfista desaparegut a Cambrils

Un remolcador va observar el cos surant a prop de la plataforma petrolífera Casablanca

Per ACN

Captura d'imatge d'un vídeo filmat des de l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra que va dur a terme les tasques de recerca inicials
Captura d'imatge d'un vídeo filmat des de l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra que va dur a terme les tasques de recerca inicials | Cedida (ACN - Mossos d'Esquadra)

El cadàver que un remolcador va trobar, el passat diumenge 28 de març, surant a alta mar davant la costa tarragonina, correspon al windsurfista de 54 anys desaparegut a Cambrils el diumenge 14 de març, segons han confirmat a l'ACN fonts de la Guàrdia Civil. El cos va aparèixer a prop de la plataforma petrolífera Casablanca, a uns 45 quilòmetres de la costa. El cos portava un vestit de neoprè i des d'un principi es treballava amb la hipòtesi que pogués ser el de l'home desaparegut. Finalment, aquest dimarts els resultats de l'autòpsia n'han confirmat la identitat. L'home va sortir al mar des de la zona de Vilafortuny i va desaparèixer sense deixar rastre, probablement per l'efecte del fort vent de mestral que bufava a la zona.

Comenta aquest article