Cultura

Exposició

La jove cambrilenca Elena Aguirre inaugurarà l'exposició «Retrats» a l'Ateneu Juvenil

Per Redacció

La cambrilenca Elena Aguirre presentarà la seva exposició fotogràfica a l'Ateneu Juvenil
La cambrilenca Elena Aguirre presentarà la seva exposició fotogràfica a l'Ateneu Juvenil | Cedida

La jove cambrilenca Elena Aguirre inaugurarà dijous, 1 d’abril a les 12:30 hores, l’exposició fotogràfica «Retrats» a la planta baixa de l’Ateneu Juvenil de Cambrils. La mostra, que es podrà visitar fins el 23 d’abril, és un recull fotogràfic de primers plans, retrats i altres fotografies artístiques de joves realitzades per Aguirre.

El departament de Joventut en el marc del Pla Municipal de Joventut de Cambrils dona suport a iniciatives juvenils com aquesta exposició. En aquest cas, acull l’exposició per donar espai i visibilitat a l’obra de la jove artista cambrilenca. Elena Aguirre estudia Belles Arts a Barcelona des de fa dos anys, i tot i que té inquietud per disciplines com l’escultura o el dibuix, de ben petita ja mostrava interès per la fotografia des de que als 10 anys li van regalar la seva primera càmera. En l’exposició, l’artista mostra la seva evolució en la tècnica, temàtica i edició, però també en la relació amb el/la model en el transcurs del temps. L’artista cambrilenca porta dos anys implicada en aquest projecte tant personal, que culmina amb l’exposició dels seus treballs en format exposició fotogràfica.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que "se seguirà donant suport a iniciatives juvenils i produccions artístiques com ja s’estava fent". En aquest sentit, la regidora ha avançat que "el departament ha fet un treball de revisió de les bases de subvenció que aviat estaran en exposició pública" i que aquest 2021 s’ha incrementat la dotació pressupostària amb aquesta finalitat.

Comenta aquest article