Cultura

Música

Torna l’activitat cultural a la Cripta amb el concert del Duo Sánchez & Fortuny

El concert dels pianistes va inaugurar el Cicle de Primavera que consta de vuit concerts a la programació

Per Andreu Dalmau

El concert del duo Sánchezx&Fortuny va reprendre, ahir, l'activitat cultural a la Cripta
El concert del duo Sánchezx&Fortuny va reprendre, ahir, l'activitat cultural a la Cripta | Andreu Dalmau

Tres mesos després del concert d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach, que va tancar el Cicle d’Hivern, les butaques de la Cripta es van tornar a omplir de públic per veure al Duo Sánchez & Fortuny, que inaugurava el Cicle de Primavera. El duo de pianistes catalans, formats al Conservatori Superior del Liceu, va presentar a La Cripta un programa basat en el classicisme.
A la primera meitat del concert van interpretar l’Allegro i l’Andante de la sonata en Sol major K357 de Mozart, unes Variacions de Beethoven i unes Variacions de Schubert. A la segona part, va pujar a l’escenari un passador de pàgines que va acompanyar als músics en la interpretació de dues peces de Max Reger. En primer lloc, Sis Burlesques (op. 58) i, en segon lloc, les variacions i fuga d’un tema molt conegut de Mozart.
Es van acostar a La Cripta públics de totes les edats, fins i tot algun que altre nen. Tot i que algunes butaques van quedar buides – més enllà de les alliberades protocol·làriament –, el públic assistent es va mostrar molt satisfet amb els músics, regalant una forta ovació al final del programa. Els pianistes van oferir un bis que va tancar el concert després de dues hores.
La propera cita a La Cripta de l’Ermita és el concert del Elisabet Raspall Trio, el proper diumenge 18 d’abril. Les entrades costen 10€ i es poden adquirir a Entradium.com.

 

Comenta aquest article