L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió cau derrotat amb claredat al camp de la Fundació PF. Base Reus

Imatge d'un partit de l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió disputat aquest mes de març | Berta Ruiz

Preferent Juvenil, grup 1

Fundació PF. Base Reus 4 - Cambrils Unió 0

L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió es va desplaçar, aquest cap de setmana, al camp de la Fundació PF. Base Reus, on va caure derrotat amb claredat per 4 a 0. Els reusencs –segons classificats del grup– es van mostrar implacables i no van donar opcions a l'equip cambrilenc. En el minut 17 de la primera part, els locals s'avançaven en el marcador i en el 35 feien el segon. Un minut abans del descans, el Reus gairebé sentenciava el partit fent el tercer gol. En la segona part, el Cambrils Unió va intentar escurçar les diferències però es va mostrar incapaç de perforar la porteria rival. En el minut 64, l'equip reusenc marcava el seu quart gol que sentenciava la derrota del Cambrils Unió.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió és el catorzè d'un grup de 16 equips. El proper partit serà el 10 d'abril, a les 18 hores a casa, contra el Sant Ildefons.