Esports

Futbol

El Marina Cambrils reprèn amb força la competició

L'equip cambrilenc, que milita al grup 12 de la Tercera Catalana, va derrotar al Mont-roig per 4 a 7 en el partit disputat aquest darrer cap de setmana

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge del partit disputat entre l'At. Mont-roig i el Marina, el passat cap de setmana
Imatge del partit disputat entre l'At. Mont-roig i el Marina, el passat cap de setmana | Cedida

El Marina Cambrils, que milita al grup 2 de la Tercera Catalana, va reprendre, aquest darrer cap de setmana, la competició de lliga. I ho va fer amb una contundent victòria al camp de l'At. Mont-roig a qui va derrotar per un contundent resultat de 4 a 7 després d'un partit vibrant, amb alternances en el marcador i que els cambrilencs van fer seu en el tram final del partit quan van desfer l'empat a 4 que hi havia en el marcador al minut 70 de partit.

El passat mes d'octubre, a l'inici del campionat de lliga, el Marina Cambrils només va poder disputar un partit abans de les restriccions motivades per la pandèmia del covid-19. El campionat de lliga es va iniciar el primer cap de setmana del mes d'octubre però el partit que havia de jugar l'equip cambrilenc al camp de l'Escola de futbol Sant Pere i Sant Pau va quedar ajornat. La setmana següent, el Marina va jugar el seu primer partit de competició i ho va fer a casa, davant el Vallmoll. Els cambrilencs van perdre pel resultat d'1 a 3. Des d'ara fins a finals d'aquesta estranya temporada, el campionat seguirà i es disputarà només una volta de la competició. Aquest proper diumenge el Marina Cambrils juga a casa davant el Racing Bonavista.

Joan Ferraté (Marina Cambrils): "Fem tot el possible per poder competir i seguir endavant amb el nostre somni"

El responsable del Marina Cambrils, Joan Ferraté, ha explicat a revistacambrils.cat que el retorn a la competició no ha sigut fàcil ja que molts equips de la categoria no volien la represa, "en cert sentit, vam tornar per obligació de la Federació i entrenant el mínim possible per qüestió de seguretat". Finalment va venir el primer partit després de l'aturada i Ferraté ha comentat que hi va haver "molt bones sensacions". Ferraté, a més, ha volgut destacar que el Marina Cambrils "no tenim la magnitud empresarial d'altres institucions de Cambrils però fem tot el possible per poder competir i seguir endavant amb el nostre somni".

Comenta aquest article