Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH ajorna els dos primers partits de la represa de la competició

Les suspensions s'han degut a incidències dels equips rivals relacionades amb la pandèmia

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment del partit disputat pel Cambrils CH i el Reus Ploms, aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
Un moment del partit disputat pel Cambrils CH i el Reus Ploms, aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

La competició d'hoquei patins corresponent a la Segona Catalana, categoria en la que milita el Cambrils CH, es va reiniciar el cap de setmana del 13-14 de març amb un calendari de competició alterat per la pandèmia ja que només es disputarà a una volta. Però l'equip cambrilenc encara no ha pogut estrenar-se en la represa de la competició per culpa de diferents incidències relacionades amb la pandèmia. El primer d'aquests dos partits ajornats l'havia de disputar contra el Cadí a casa seva i va ser suspès degut al tancament de les instal·lacions esportives que es va produir a la Seu d'Urgell a causa de l'alta incidència de la pandèmia en aquella població. El partit del cap de setmana següent, que s'hauria d'haver jugat el dissabte passat al Palau Municipal d'Esports cambrilenc, també es va ajornar perquè a les files de l'equip rival, l'Alpicat, el dijous anterior al partit s'havia detectat un positiu per covid-19 i estava tot l'equip confinat. Si no hi ha cap ajornament de darrera hora, el Cambrils CH jugarà demà dissabte al matí a la pista del CH Vila-seca, un rival directe dels cambrilencs.

D'altra banda, el Cambrils CH va disputar un partit amistós, aquest passat dissabte 20 de març, davant el Reus Ploms, amb l'objectiu de posar-se en forma de cara al campionat de lliga. El resultat va ser de 4 a 6 a favor dels reusencs.

Els equips base tornen progressivament a la competició

Els diferents equips del Cambrils CH han anat reprenent la competició, aquest mes de març. Els primers a fer-ho va ser l'equip infantil de la Lliga Or, el passat 7 de març, ja que aquesta categoria opta a classificar-se pels Campionats de Catalunya. Una setmana després, la del 13-14 de març, es van activar l'equip sènior de Segona Catalana, el juvenil plata, l'infantil plata i fem13. Pel que fa als més petits, que corresponen a les categories benjamí i prebenjamí, iniciaran la competició el 10 - 11 d'abril.

 

Comenta aquest article