Informació general

Aparcament

S'activen o es modifiquen els horaris de les zones blaves a partir de demà 27 de març

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un parquímetre al carrer de Pau Casals
Imatge d'arxiu d'un parquímetre al carrer de Pau Casals | Lluís Rovira i Barenys

Les zones d’estacionament regulat s’activaran o modificaran l’horari a partir de demà dissabte, 27 de març, coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa. L’objectiu, segons ha informat l'Ajuntament de Cambrils, és augmentar la rotació de vehicles per donar resposta a l’increment de la demanda d’aparcament que es genera. D'altra banda, Cambrils també compta amb set àrees d’aparcament gratuït.

Els aparcaments regulats que modifiquen l’horari per Setmana Santa són les zones del port que ja estaven obertes, que passen a estar actives de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores: l'avinguda dels Països Catalans, els carrers de Robert Gerhard, d'Eduard Toldrà, de Pau Casals, de Roger de Flor, de Joan Sebastián Elcano, de Ramon Llull, la Rambla de Jaume I, la plaça d'Aragó i el carrer de les Barques.

Zones que s'activen a partir de demà

Per altra banda, les zones que s’activen a partir del 27 de març són el passeig de Sant Joan Baptista de la Salle (tram comprès des del carrer de la Tramuntana fins al mar), el Parc del Pescador, el carrer de Galceran Marquet i la Rambla del Regueral (tram comprès des del carrer de Galceran Marquet fins al mar). Entre el 27 de març i el 6 d’abril l’horari d’aquestes zones serà de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. A partir del 6 d’abril i fins l’1 de juny (quan comença l’horari d’estiu) continuaran obertes en el mateix horari però únicament els dissabtes i diumenges.

La principal diferència respecte temporades anteriors és que les zones que obriran en caps de setmana, ho faran només els dissabtes i diumenges, i no els divendres a la tarda, per unificar horaris i criteris de demanda. També com a novetat d’enguany, s’han deixat inactius els aparcaments de l’avinguda de la Diputació compresos entre la benzinera i el terme de Salou.

Els horaris de la Setmana Santa (del 27 de març al 5 d’abril) i de pre-estiu (del 6 d’abril a l’1 de juny) es poden consultar i descarregar des del següent enllaç: https://www.cambrils.cat/aparcam/submenu/zona-blava.

Comenta aquest article