Informació general

Concentració

«Li diuen democràcia i no ho és...»

Els Avis i Àvies van iniciar la concentració d'ahir a la plaça de la Vila donant compte de la repressió de l'estat espanyol, que no s'ha aturat en cap moment al llarg d'aquests darrers tres anys

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies van iniciar la concentració d'ahir a la plaça de la Vila donant compte de la repressió de l'estat espanyol,  que no s'ha aturat en cap moment al llarg d'aquests darrers tres anys. Una repressió que a part dels presos, exiliats i represaliats també té un caire econòmic en forma de multes que ja acumulen un bon grapat de milions d'euros, segons va quedar exposat a l'inici de l'acte. A banda, també es va recordar que continua oberta l'exposició "55 urnes per la llibertat" a Cal Massó de Reus fins el proper 15 d'abril, en horari de 18 a 20 h de la tarda, de dilluns a divendres.

Tot seguit es va cantar L'Estaca seguida de tot el repertori de càntics i consignes reivindicatives i de denúncia contra la justícia espanyola. L'acte es va cloure amb el cant dels Segadors i amb crits d'Independència i es va tancar la concentració recordant que el dimecres de la setmana vinent, que és Setmana Santa, també hi haurà la concentració setmanal a la plaça de la Vila.