Esports

Tir Olímpic

Antoni Ruiz Nat es proclama campió a la segona Tirada de Primavera disputada a Monsó

La selecció catalana, amb el tirador cambrilenc a les seves files, va quedar quarta a la Copa del Rei disputada a Granada

Per Redacció

Antoni Ruiz Nat dalt del podi de Monsó
Antoni Ruiz Nat dalt del podi de Monsó | Cedida

El tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat segueix amb la bona ratxa de resultats. Aquest passat dissabte 20 de març es va proclamar campió en la segona Tirada de Primavera a la distància de 100 plats en la modalitat de fossat universal, celebrada a Monsó (Osca). La tirada va comptar amb la participació de 30 tiradors en un dia fred però amb bona visibilitat i es va disputar en un camp tècnicament molt difícil. Antoni Ruiz Nat es va proclamar campió amb un registre de 91 plats trencats dels 100 que comprenia la prova.

Quart lloc de la selecció catalana a la Copa del Rei, amb Antoni Ruiz Nat a l'equip

El cap de setmana anterior, els dies 13 i 14 de març, el tirador cambrilenc, com a component de la selecció catalana de tir olímpic, va participar a la Copa del rei de fossat olímpic que es va celebrar a Granada. L'equip català va aconseguir el quart lloc per equips autonòmics. La prova es va disputar en un cap de setmana amb molt bon temps i va comptar amb molta participació. Els tiradors van passar dos controls de PCR per poder disputar aquesta competició.

Selecció catalana de tir olímpic que va participar a la Copa del Rei a Granada / Foto: cedida

 

 

Comenta aquest article