Recull

Calamars farcits



Lluïsa Ferré
Ingredients
• Calamars sencers
• Llonganissa
• Ceba
• All
• Julivert
• Rovellons
• Ou bullit
• Albergínia
• Pebrot vermell i verd
• Oli

Preparació
Netejarem els calamars, i els traurem les potes i les aletes. Agafarem les potes i les aletes dels calamars, la llonganissa, la ceba, l’all, el julivert i els rovellons i ho triturarem tot amb la batedora per fer el farciment dels calamars i hi afegirem l’ou bullit trinxat. Omplirem els calamars amb aquesta massa i els tancarem amb escuradents perquè no s’obrin. En una paella amb oli, enrossirem els calamars. A banda, farem un sofregit amb les verdures que vulguem: una mica d’albergínia, ceba, pebrot vermell, pebrot verd i una mica de brou si és necessari. Retirarem les verdures –no cal que estiguin molt cuites– i les triturarem amb la batedora. En una cassola hi posarem els calamars enrossits, hi tirarem la salsa per damunt i ho deixarem coure durant una estona fins que estiguin al punt. Finalment, podem decorar el plat amb uns quants rovellons sencers o uns pèsols, al gust de cadascú.






Comenta aquest article