Esports

Bàsquet

El CB Cambrils només reprendrà les competicions dels equips de base

Els tres equips grans, els sènior masculí i femení i el sots-25, no jugaran competició tot i que seguiran amb els entrenaments programats

Per Redacció

Entrenament de l'equip sènior a principis del passat mes de setembre de 2020
Entrenament de l'equip sènior a principis del passat mes de setembre de 2020 | Lluís Rovira i Barenys

El CB Cambrils reprendrà la competició amb tots els equips federats de base que ja havien inscrit a principis de temporada. Això significa que els equips cadet femení, els dos equips cadets masculins, l'infantil masculí i el femení, els dos equips alevins femenins i els tres equips alevins masculins es posaran en marxa per afrontar aquest tram final de la temporada. Pel que fa als més petits, que participen a la lliga escolar organitzada pel Consell Escolar del Baix Camp, es farà amb dos equips benjamins i quatre de prebenjamins. El club ho ha decidit després de fer la consulta amb els pares i mares dels jugadors i jugadores dels equips del CB Cambrils. Les lligues començaran el proper 10 d'abril i finalitzaran el 6 de juny en què la Federació ha organitzat una lliga amb grups "bombolla" de 4 que consisteix en jugar la primera jornada contra l'equip "X", la següent es jugarà la tornada contra el mateix equip i la tercera jornada serà jornada descans, amb això es vol protegir els equips que en el cas que hi hagi un positiu per COVID afecti només aquells dos equips.

D'altra banda, el protocol covid de cara als partits serà molt semblant al que ja es fa als entrenaments; gel hidroalcohòlic, control de temperatura i controls d'assistència dels equips participants. Una decisió que ha près el club, si més no de cara a les primeres jornades, és que no es podrà accedir a les grades per part dels familiars i aficionats i seran partits sense públic.

Els sèniors no jugaran

Pel que fa als tres equips grans, és a dir, els sènior masculí i femení i el sots-25 no jugaran tot i que seguiran amb els entrenaments programats. Així es va decidir després de consultar-ho amb els jugadors i jugadores d'aquests equips. Recordem que aquests equips no van arribar a iniciar la competició ja que ho havien de fer la setmana que es va decretar el confinament, el passat mes d'octubre.

L’Apunt

CB Cambrils, Hyundai i Cofran continuen col·laborant en la campanya solidària contra el càncer infantil #pelsvalents
Després de la iniciativa de les mascaretes on el club va col·laborar ara toca el rellotge intel·ligent. El CB Cambrils ja n'ha encomanat 62 i 17 corretges. A més s'ha personalitzat la corretja amb el logo del club. El preu del rellotge és de 19,90 euros i també es pot demanar només la corretja que és compatible amb qualsevol Xiaomi 3 ó 4 i el preu és de 9,90 euros. Tothom qui en vulgui només cal fer una reserva per whatsapp al 670315381 ó 670316089. El club anima tothom a col·laborar-hi.

Comenta aquest article