Informació general

Medi

L'Ajuntament tapa el forat de la zona verda que hi havia al costat de la cava de l'Ardiaca

Recordem que, el passat 31 de gener, revistacambrils.cat es feia ressò de l'existència d'aquest forat –en una zona verda on hi ha un parc infantil molt freqüentat per canalla i famílies–, després de rebre les queixes de diferents veïns de l'Ardiaca

Per Berta Ruiz

Aspecte del forat tapat a la zona verda de l'Ardiaca
Aspecte del forat tapat a la zona verda de l'Ardiaca | Berta Ruiz

Fa uns pocs dies, la brigada del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils va tapar el forat que hi havia a la zona verda situada a tocar de la cava de l'Ardiaca. El regidor de Serveis i Medi Ambient –Lluís Abella– ha comentat a revistacambrils.cat que, "el forat estava en una zona perillosa i s'ha cobert; s'ha omplert de pedres i al damunt s'ha tapat per fer-lo adequat al pas. És un forat que hi havia des de feia temps i fa uns pocs dies s'han tirat endavant els treballs". Abella ha comentat que aquest punt "toca a un barranc i les caves no són de l'Ajuntament, però hem pogut fer tots els tràmits i la brigada de jardineria ha dut a terme les tasques".

Els veïns es queixaven que feia dos anys que s'havia produït el forat

Recordem que, el passat 31 de gener, revistacambrils.cat es feia ressò de l'existència d'aquest forat –en una zona verda on hi ha un parc infantil molt freqüentat per canalla i famílies–, després de rebre les queixes de diferents veïns de l'Ardiaca. Aquests veïns alertaven del perill d'aquest forat que, sembla ser, que es va ocasionar fa gairebé uns dos anys. En el seu moment, des de l'Ajuntament es van col·locar una tanques, però amb les ventades i el pas del temps, aquestes tanques de plàstic van caure damunt del forat. Durant tot aquest temps estaven caigudes, desgastades i descolorides. Darrerament, alguns veïns havien col·locat unes canyes en posició vertical a mode de senyal d'alerta perquè ningú hi caigués o prengués mal.

Comenta aquest article