Golejada del Laguna a la pista del Solsona en el segon partit de la lligueta d'ascens

Imatge del primer partit de la lligueta disputat pel Laguna, a casa, aquest mes de març | Berta Ruiz

Futbol sala - Segona Fase Tercera Divisió Nacional (grup 2 - Fase ascens)

FS Solsona 3 - CFS Laguna 7

En el segon partit de la lligueta d'ascens, el Laguna es va desplaçar a la pista del Solsona –equip que encara no ha aconseguit puntuar–. Des de l'inici del partit, els cambrilencs es van mostrar molt contundents a nivell ofensiu i no van deixar opcions a l'equip local. Ja en el primer minut de joc, el Laguna s'avançava amb un gol d'Albert Ríos. Un cop oberta la llauna, els gols van anar caient del costat cambrilenc. En el minut 7 i 10 de la primera part, Guillermo David López anotava dos gols i dos minuts després Oriol Tantiña feia el quart. A cinc minuts d'acabar el primer temps, Guillermo David López signava el seu hat trick particular deixant un còmode 0 a 5 al descans.

Als nou minuts de la segona part, Albert Ríos feia el seu segon gol i el sisè per a l'equip cambrilenc. Uns segons després, el Solsona va marcar el seu primer gol, però en el minut 35, Emilio Utrera anotava el setè del Laguna. Ja a les acaballes del partit, els locals van poder maquillar una mica la golejada fent dos gols.

Amb aquest triomf, el Laguna se situa en el tercer lloc del grup amb una victòria i una derrota. Aquest proper dissabte 27 de març, a les 17 hores, l'equip local rebrà la visita del Linyola que està empatat a punts amb els cambrilencs.