L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió empata a casa contra el Ciudad Cooperativa

Imatge del partit disputat aquest passat dissabte entre el Cambrils Unió juvenil i el Ciudad Cooperativa | Lluís Rovira i Barenys

Preferent Juvenil, grup 1

Cambrils Unió 1 - Ciudad Cooperativa 1

L'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió va poder salvar un empat i sumar un punt en el seu enfrontament contra el Ciudad Cooperativa de Sant Boi de Llobregat disputat aquest passat dissabte al migdia. En el minut 40 de la primera part, els cambrilencs semblaven encarrilar el partit amb un gol d'Iker Otero. Amb la renda mínim d'1 a 0 s'arribava al descans. Ja en la represa, els locals van poder mantenir el marcador a favor durant bona part del segon període, però l'empat arribava en el minut 64, després d'un penal transformat per l'equip barceloní. A partir d'aquí i, a falta d'uns vint minuts per acabar el temps reglamentari, cap dels dos equips va ser capaç de perforar la porteria rival i es van haver de conformar amb un repartiment de punts.

El Cambrils Unió se situa en l'onzè lloc de grup. El proper dissabte 27 de març, l'equip s'haurà de desplaçar al camp de la Fundació PF. Base Reus, equip que ocupa la segona posició de la classificació.