Esports

Cursa

La Mitja Marató Cambrils es converteix en una cursa de 10 quilòmetres i es trasllada al 18 d'abril

La dotzena edició de la cursa s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària i estarà limitada a 1.000 participants

Per Redacció

Imatge de l'edició de la Mitja Marató de l'any passat que es va disputar l'1 de març de 2020
Imatge de l'edició de la Mitja Marató de l'any passat que es va disputar l'1 de març de 2020 | Berta Ruiz
La 12a Mitja Marató de Cambrils tornarà a córrer vora el mar el proper 18 d’abril. En aquesta edició, marcada per la pandèmia, únicament es disputarà la distància de 10 quilòmetres amb un límit de 1.000 atletes, per garantir la seguretat de participants i personal d’organització. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a la web de la cursa https://mitjadecambrils.com.  

La sortida, com sempre, serà des de la plaça de l’Ajuntament a les 10.30h, amb sortides esglaonades de quatre en quatre. Com a mesura de seguretat, en aquesta edició no es permetrà l’accés de públic a la zona de sortida i arribada, però es podrà seguir la cursa pels diferents carrers del municipi.  

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que s’han planificat diverses mesures preventives per garantir la salut i la seguretat dels participants, i ha demanat que el públic i persones acompanyants que es reparteixin per diferents punts del municipi, sense aglomeracions, per facilitar la tasca de l’organització i respectar la seguretat dels esportistes.    

Comenta aquest article