Esports

Futbol sala

El Mediterrani se situa en els llocs capdavanters després d'haver-se disputat cinc jornades de competició

La competició de la Divisió d'Honor Catalana es va reprendre el cap de setmana del 20-21 de febrer i només es diputarà a una volta

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge d'un partit del Mediterrani, la temporada passada
Imatge d'un partit del Mediterrani, la temporada passada | Lluís Rovira i Barenys

El Mediterrani ocupa els llocs capdavanters del grup 3 de la Divisió d'Honor Catalana després d'haver disputat quatre partits des de la represa de la competició, a meitats del passat mes de febrer. L'equip cambrilenc només havia disputat un partit a principis del passat mes d'octubre que l'havia saldat amb victòria a la pista del Comtat d'Urgell, a Balaguer. Tot seguit, les restriccions de la pandèmia van suspendre la majoria de les competicions esportives. En el cas del Mediterrani, per jugar en una categoria que permet l'ascens a una categoria de la Federació Espanyola, la competició es va reprendre el cap de setmana del 20-21 de febrer. I s'ha fet seguint el calendari tal com estava previst però amb la particularitat que només es disputarà una volta del campionat previst i no hi haurà els partits de tornada. A meitats del mes de juny s'acabarà aquesta fase i de moment es desconeix com es faran els ascensos i descensos de categoria.

L'entrenador del CFS Mediterrani, Gabriel Mercado, ha explicat a revistacambrils.cat que l'equip havia deixat d'entrenar des de poc després de suspendre's la competició i que havien recuperat el ritme d'entrenaments cuita corrents, tot just es va anunciar la represa. En aquest període, però, han perdut dos jugadors que davant aquesta perspectiva van fitxar pel Torrefarrera, de la Tercera Divisió, categoria que no ha aturat la competició en cap moment. Tot i això, un dels jugadors vol tornar a l'equip cambrilenc i des del club s'està fent la gestió federativa per tal de fer-ho possible. D'altra banda, Mercado destaca la bona actitud dels jugadors en aquesta represa de l'activitat esportiva.

Dues victòries a casa i dos empats a fora

Els quatre partits disputats des de la represa de la competició s'han saldat amb dues victòries clares a casa i dos empats a fora. El primer partit després de l'aturada es va jugar al Palau Municipal d'esports i el Mediterrani es va enfrontar a l'Amposta, un equip fort i jove. La victòria va ser clara pels cambrilencs que es van imposar pel resultat de 4 a 1.

El següent partit, disputat el diumenge 28 de febrer, va ser a la pista del Salou FS. El Mediterrani va fer una molt bona primera part que es va tancar amb un 0 a 3 a favor. A la segona part l'equip cambrilenc es va tirar enrere i la pressió del Salou va fer que el partit acabés en empat.

Davant el Futsal Pax Tarragona, el diumenge 7 de març, el partit va ser força plàcid pels cambrilencs que a la mitja part ja guanyaven per 4 a 0. El darrer partit disputat fins ara va ser a la pista del Torredembarra, aquest passat dissabte. El Mediterrani tenia quatre baixes a l'equip i va haver de convocar dos jugadors de l'equip sub-23. El partit es va saldar amb empat a 1 tot i que l'equip cambrilenc va disposar de nombroses ocasions per marcar.

Aquest proper cap de setmana es disputarà la sisena jornada i el Mediterrani jugarà al Palau Municipal d'Esports, a les 12 h, davant l'ENFAF Crèdit Andorrà, d'Andorra.

Comenta aquest article