Atletisme

L'atleta cambrilenca Laurine Marimon, campiona d'Espanya sub-18 en salt de longitud

L'atleta cambrilenca Laurine Marimón del Club Atletisme Tarragona amb la medalla d'or del campionat d'Espanya | Cedida (Club Atletisme Tarragona)

L'atleta cambrilenca Laurine Marimon –pertanyent al Club Atletisme Tarragona– es va penjar la medalla d'or del campionat d'Espanya sub-18 en pista coberta, en la modalitat de salt de longitud. El campionat es va disputar el passat cap de setmana al Palau Sant Jordi de Barcelona, amb la participació d'un total de 296 atletes corresponents a 141 clubs d'arreu de l'Estat. En la prova de salt de longitud, la cambrilenca es va endur la primera posició del podi amb un millor salt de 5,61 metres, registre amb el qual millorava en dos centímetres la seva marca personal. En la segona posició va quedar situada Laia Rodríguez (U.Colomenca At.) amb una marca de 5,53 metres i, en tercer lloc Jennifer Yanker (Valencia Club Atletismo), amb una distància de 5,52 metres.

Quarta posició en triple salt

Laurine Marimon també va competir en la prova del triple salt, on va assolir la quarta posició amb un registre de 12,14 metres. La cambrilenca es va quedar a només quatre centímetres de la medalla de bronze i a 13 centímetres de la medalla d'argent. En aquest cas, l'or va ser per a l'atleta Alba Cuns del Playas de Castellón amb un millor registre de 12,43 metres.