Informació general

Comerç

La Unió de Botiguers impulsa la campanya «Regala Cambrils», amb la posada en marxa de targetes regal

Les targetes regal es poden adquirir al preu de 20 euros als comerços que participen a la campanya i passen a tenir un valor de 25 euros a l'hora d'utilitzar-es per comprar

Per Lluís Rovira i Barenys

Núria Torres, propietària de la botiga Corseteria Nuria, mostrant les targetes regal de la Unió de Botiguers
Núria Torres, propietària de la botiga Corseteria Nuria, mostrant les targetes regal de la Unió de Botiguers | Berta Ruiz

La Unió de Botiguers ha impulsat la campanya "Regala Cambrils" amb la intenció de promocionar el comerç cambrilenc. La campanya es fonamenta en unes targetes que es poden adquirir al preu de 20 euros als comerços que participen a la campanya i que estan destinades a ser un regal que una persona fa a una altra. A l'hora de fer efectiva la compra, també a qualsevol de les botigues que participen a la campanya, el valor de la targeta passa a ser de 25 euros.

Aquesta campanya es pot complementar amb una part que es materialitza a través de les xarxes socials. La persona que adquireixi la targeta de regal es pot descarregar l'App de la Unió de Botiguers i donar-se d'alta. A continuació pot introduir el codi de la targeta regal dins l'App i això permet gravar un vídeo que es penja i s'envia a la persona a qui es vol fer el regal.

Tal com ha explicat Tomàs Sierra, president de la UB a revistacambrils.cat, "aquesta campanya durarà tot l'any 2021. Es tracta d'una campanya per donar un impuls al comerç local". Sierra també ha precisat que no té res a veure amb la campanya de bons Cambrils que ha anunciat l'Ajuntament.

Sorteig del Dia del Pare

D'altra banda, la Unió de Botiguers també ha impulsat, aquests dies, el sorteig del Dia del Pare, amb el sorteig de quatre targetes regal de 50 euros cadascuna. Dos dels premis se sortejaran amb els tiquets de compra dipositats a les urnes situades a la seu de la Revista Cambrils i al Centre Les Basses i les altres dos via Facebook. El sorteig presencial es farà a la seu de la Revista Cambrils el dilluns 22 de març.

Comenta aquest article