Esports

Hoquei

L'equip sènior i els juvenils del Cambrils CH reprendran la competició de lliga aquest proper dissabte

Per Redacció

Imatge del primer partit de lliga que va disputar l'equip sènior, el passat 26 de setembre, a casa davant de l'Amposta
Imatge del primer partit de lliga que va disputar l'equip sènior, el passat 26 de setembre, a casa davant de l'Amposta | Berta Ruiz

Tres equips del Cambrils Club Hoquei reprendran, aquest proper cap de setmana, la competició de lliga després de mesos d'aturada esportiva. L'equip sènior de la Segona Catalana ho farà, dissabte, a domicili a la pista del CH Cadí. Aquest serà el tercer partit de lliga per al primer equip del club. El sènior va iniciar la temporada el dissabte 26 de setembre, a casa contra l'Amposta, a qui va vèncer per un clar 5 a 2. El següent cap de setmana, el primer d'octubre, el Cambrils CH es va desplaçar a la pista dels ampostins on ambdós equips es van repartir els punts amb un empat a 3 gols. A partir del següent cap de setmana, les competicions esportives van quedar aturades per l'expansió de la covid-19 fins ara.

Així doncs, aquest proper dissabte 13 de març, també jugarà l'equip Juvenil A –a casa a les 17.15 hores–, contra el CE Vendrell, mentre que l'equip Juvenil B es desplaçarà a la pista del CP Torrelles. La categoria Infantil A de la Lliga Or va reprendre la competició la setmana passada.

Comenta aquest article