Informació general

Protesta

Prop d'un centenar de sanitaris es mobilitzen i tallen el trànsit a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Només els sindicats minoritaris van secundar la vaga convocada ahir dimecres

Per ACN

Imatge general de la mobilització d'un centenar de sanitaris, tallant el trànsit, davant l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, amb motiu de la vaga
Imatge general de la mobilització d'un centenar de sanitaris, tallant el trànsit, davant l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, amb motiu de la vaga | ACN (Núria Torres)

Prop d'un centenar de sanitaris es van mobilitzar, ahir, davant l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i van tallar el trànsit durant mitja hora al carrer davant del centre hospitalari. La Guàrdia Urbana va desviar els vehicles per rutes alternatives mentre va durar la protesta. Portaveus dels sindicats minoritaris que van secundar la vaga sanitària d'ahir dimecres van llegir un manifest per reiterar les seves demandes. Després de la concentració, els manifestants van fer un recorregut vorejant tot el complex hospitalari. A Joan XXIII hi treballen prop de 1.800 persones. "Per sort o per desgràcia, tenim uns serveis mínims que són els màxims disponibles; hi ha personal que fins i tot dobla", van manifestar.

Comenta aquest article