Societat

Promoció

La Unió de Botiguers prepara el sorteig del Dia del Pare amb quatre targetes regal de 50 euros cadascuna

Dos dels premis se sortejaran amb els tiquets de compra dipositats a les urnes situades a la seu de la Revista Cambrils i al Centre Les Basses i les altres dos via Facebook

Per Lluís Rovira i Barenys

cartell de la promoció del sorteig del Dia del Pare
cartell de la promoció del sorteig del Dia del Pare | Cedida

La Unió de Botiguers sortejarà el proper 22 de març quatre targetes regal de 50 euros cadascuna d'elles en motiu de la celebració del Dia del Pare. Per participar en aquest sorteig cal fer la compra en alguna de les botigues associades a la UB i que participin d'aquesta promoció en un termini que arriba fins el proper 19 de març. Dos dels premis se sortejaran entre els clients que dipositin els tiquets de compra a les urnes que estan situades l'una a la seu de la Revista Cambrils (carrer de Sant Plàcid, 7) i l'altra al Centre Les Bases (carrer de Sant Pere, 32). El sorteig d'aquests premis es farà el dia 22 al matí a la seu de Revista Cambrils.

Els altres dos premis se sortejaran entre la gent que pengi al Facebook de la Unió de Botiguers un selfie davant la botiga mostrant el tiquet de compra. A banda, haurà d'omplir el formulari de "easy promos" que es facilita al propi Facebook de la UB. D'aquesta manera la Unió de Botiguers reprèn els sortejos després de gairebé un any d'aturada per culpa de la pandèmia. El sorteig del Dia del Pare de l'any passat va quedar suspès pel confinament de la pandèmia, que es va decretar a meitats del mes de març.

Comenta aquest article