Informació general

Detenció

Els Mossos d'Esquadra detenen in fraganti un home que acabava de robar en dos apartaments de Salou

Per Redacció

Imatge d'una de les persianes que havien forçat els lladres en els apartaments on robaven a Salou.
Imatge d'una de les persianes que havien forçat els lladres en els apartaments on robaven a Salou. | Cedida (Mossos d'Esquadra)
Els Mossos d'Esquadra van detenir, dijous 4 de març, un home de 42 anys, veí de Salou, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a domicili. Un testimoni havia alertat la policia sobre les deu del matí que un home que no era el propietari estava entrant en un apartament del carrer Torre Alta. En desplaçar-se al lloc els agents no van observar cap dany als accessos ni van veure ningú. Als volts de les dues del migdia, el mateix testimoni va tornar a avisar que la mateixa persona que havia vist al matí, havia entrat a l'apartament amb altres individus. Els Mossos van accedir als pisos amb la cistella del camió dels Bombers i van enxampar in fraganti el presumpte autor dels robatoris.
Quan els agents van arribar al lloc després del segon avís, van observar que les portes i les persianes de les cuines dels segons i tercer pis de l'edifici estaven forçades i tenien els vidres trencats. Els lladres havien lligat diversos llençols com si fos una corda des del balcó d'un dels apartaments i havien recolzat un tronc de fusta de dos metres a la paret de la façana de manera que els facilitava escalar als apartaments del segon i tercer pis.

Un cop tres agents van poder accedir a les terrasses dels pisos afectats amb la cistella del camió de Bombers, van localitzar i detenir al presumpte autor dels dos robatoris amb força. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comenta aquest article