Futbol

El Cambrils Unió juvenil Preferent cau golejat al camp del líder, el Cornellà

Partit entre l'equip juvenil del Cambrils Unió i l'Atlètic Sant Just, disputat el dissabte 27 de febrer | Berta Ruiz

Preferent Juvenil, grup 1

Cornellà 5 - Cambrils Unió 0

Després de reprendre la competició la setmana passada, l'equip juvenil de Preferent del Cambrils Unió es va desplaçar aquest cap de setmana al camp del líder, el Cornellà. L'equip barceloní es va mostrar implacable i va golejar amb contundència l'equip cambrilenc. Al quart d'hora de partit, el Cornellà s'avançava amb un gol de penal, mentre que en el minut 37 de la primera part aconseguia el segon en una jugada de mala sort per al Cambrils Unió ja que Adrià Rojas es marcava en pròpia porteria. Amb el resultat de 2 a 0 es va marxar al descans. Als tres minuts de la represa, els locals encarrilaven el triomf amb el seu tercer gol. Per la seva part, el Cambrils Unió era incapaç de retallar distàncies. En el minut 63, el Cornellà anotava el 4 a 0 i, en el 71 de partit, arrodonia la golejada amb el seu cinquè gol.

El Cambrils Unió se situa en el lloc 14 d'un total de 16 equips. El proper dissabte, l'equip rebrà a casa la visita del Terlenka Barcelonista –desè classificat–, a les 11 hores.