Societat

L'Agrupament Escolta Gent de Mar inicia una campanya de captació de nous monitors

Per Redacció



L'Agrupament Escolta Gent de Mar realitza moltes activitats lúdiques i educatives amb la canalla
L'Agrupament Escolta Gent de Mar ha iniciat la nova campanya de captació de nous monitors per al curs vinent.
Des de l'agrupament es fa una crida a tots aquells joves majors de 17 anys als quals els agradi la canalla, l'educació i el lleure i el contacte amb la natura, mitjançant el mètode escolta i guia. Una proposta educativa a través d'activitats en petits grups, amb la transmissió de valors com la tolerància, la pau, la democràcia, el compromís amb la societat i el respecte a l’entorn. 

Els escoltes es reuneixen cada dissabte, de 16 a 18 hores, al Cau (a la plaça de l'església de Sant Pere) on es fan xerrades, tallers, jocs i d’altres activitats lúdiques i educatives, per branques d’edats:  llops i daines (dels 7 als 10 anys), ràngers i noies guies (d'11 a 13 anys) i pioners i caravel·les (de 14 a 17 anys). També fan sortides de cap de setmana i campaments d’estiu, on es fan excursions, raids i es practiquen diferents esports.

L'Agrupament Escolta Gent de Mar està afiliat a l’associació catalana d’escoltisme i guiatge Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya, entitat d'abast nacional, que té més de 15.000 components, repartits en 160 agrupaments arreu de Catalunya.

Tot aquell que vulgui ser monitor o cap de l'agrupament i tingui més de 17 anys, es pot posar en contacte amb l'Agrupament Escolta Gent de Mar a l'adreça electrònica gentdemar@hotmail.com o anar qualsevol dissabte de les 16 a les 18 hores al Cau.

Comenta aquest article