Vela

Els regatistes del CN Cambris Joan Domingo i Iker Múgica pugen al podi de la VI Guíxols Cup

Imatge del podi de la regata amb Joan Domingo a l'esquerra en segona posició i Iker Múgica a la dreta en tercer lloc | Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils –Joan Domingo i Iker Múgica– van assolir uns excel·lents resultats a la VI Guíxols Cup –la primera regata oficial del calendari de 2021– en la qual hi van participar els equips cambrilencs d’Optimist. Va ser una competició puntuable dins del circuit català d’Optimist 2020-2021, que va reunir 163 participants de tot Catalunya.

Durant el cap de setmana es van disputar dues intenses jornades de competició. Dissabte va ser un dia més complicat, pel vent de sud de 5 nusos amb ratxes de 14 i el corrent de llevant. Tot i això, es van poder celebrar dues proves. Diumenge, amb un temps més tranquil i vent de nord, es van realitzar un total de quatre proves. Com a resultat, Joan Domingo quedava segon en Optimist G1 sub 13 i Iker Múgica el seguia quedant tercer.

L’expedició cambrilenca en G1 la completaven Joan Fargas, Laura Williams, Joan Gil, Ariadna Ferrer, Sergi Muñoz i Gonzalo Alberto. Mentre que la de G2 estava formada per Cristina Guillén, Gisel Fontana, Roger Ramon i Darío Alvaredo. Durant el transcurs de tota la competició, es van aplicar rigorosament tots els protocols contra la covid-19.