Cultura

Circ

La 25a edició del Trapezi es farà a Reus del 12 al 16 de maig amb companyies de circ català i estatal

L'organització confirma la presència de Nueveuno, Alba Sarraute i les Ofèlies, i Psirc

Per ACN

Imatge de la pallassa i acròbata Alba Sarraute i el Frankenstein, en un instant del Cabaret del Trapezi, a la plaça del Mercadal de Reus, el 9 de maig del 2019
Imatge de la pallassa i acròbata Alba Sarraute i el Frankenstein, en un instant del Cabaret del Trapezi, a la plaça del Mercadal de Reus, el 9 de maig del 2019 | ACN (Roger Segura)

 La 25a edició del Trapezi, la Fira del circ de Catalunya, se celebrarà a Reus del 12 al 16 de maig, segons va informar l'organització ahir dilluns. Els impulsors del certamen subratllen que "els motors segueixen engegats" i que desitgen recuperar a poc a poc la trobada perquè "més que mai" la cultura és "segura i necessària". Atesa la situació global per la covid-19, però, la programació d'enguany comptarà únicament amb companyies de circ català i estatal, entre les quals hi haurà Nueveuno amb 'Suspensión' o Alba Sarraute i les Ofèlies amb 'Desdèmona'. El Trapezi també confirma els dos primers episodis del tríptic de la companyia Psirc: 'Ep. 1: De quan Zeus es va fer vegà' i 'Ep. 4: De quan Alexa es va comprar la seva roba a Humana'.
L'organització preveu informar properament sobre el programa definitiu, les activitats professionals, els terminis d'inscripció i la reserva d'entrades.

Comenta aquest article