Informació general

Activitat física

Les classes de natació a la Piscina Municipal Coberta de l'Hospitalet de l'Infant es reprendran a partir de demà dilluns

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'activitat de natació a la Piscina Municipal
Imatge d'arxiu de l'activitat de natació a la Piscina Municipal | Cedida

Demà dilluns, 1 de març, l'Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reprendrà els cursos de natació, amb grups reduïts i horaris adaptats. Els nens i nenes podran tornar a fer aquesta activitat arran de les noves mesures contra la COVID-19 que entraran en vigor a tot Catalunya a partir de l’1 de març i que permetran obrir la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant amb un aforament màxim del 50%, en comptes del 30%, com fins ara. Cal recordar que l’accés lliure a la piscina està permès, amb cita prèvia. Per reservar-ne una franja horària, cal utilitzarl’app ReservaPlay o trucar al telèfon de l’Àrea d'Esports (977 82 05 23).

A tots els equipaments esportius municipals, l’Ajuntament està adoptant les mesures de prevenció de la COVID-19 per garantir la salut i la seguretat de les persones usuàries. Així doncs, es manté un control de la higiene, la neteja i la desinfecció de les instal·lacions i del material esportiu de manera habitual i constant, i es controla la temperatura de les persones usuàries a l’entrada.

Bicicletes estàtiques a l’aire lliure

A partir del de demà, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament oferirà la possibilitat d’utilitzar bicicletes estàtiques a l’aire lliure a les persones usuàries de les seves instal·lacions. D’aquesta manera, qui ho prefereixi podrà fer esport a la zona exterior del recinte de la Piscina Municipal Coberta i del gimnàs de Vandellòs.

Comenta aquest article