Cultura

Música

La Clandestina presenta, aquest divendres, «Endevina», el primer senzill del seu nou disc

Per Redacció

Imatge promocional del grup La Clandestina
Imatge promocional del grup La Clandestina | Cedida

El grup La Clandestina presenta, aquest divendres 26 de febrer, el primer tastet del que serà el seu segon llarga durada. Amb 'Endevina' el grup vol fer valdre totes aquelles sensacions i emocions que vivim al conèixer algú: les alegries, les pors, les incògnites, la passió, i com aquest procés es converteix en una etapa bonica de coneixença mútua i a la vegada personal. 

El cantant i líder de la formació, Albert Recasens, explica també que la cançó es va crear durant el confinament i era un reclam al que, en certa manera, es troba a faltar quan no et pots relacionar amb algú com desitjaries. L'Albert desgrana també que la banda ha fet un pas endavant amb aquesta segona entrega. "Hem volgut fer gran la família de La Clandestina amb noves incorporacions i obrint portes a un productor musical extern que ens ha ajudat a evolucionar el so del disc i apropar-nos a les noves tendències i sonoritats dins de l'escena musical que volíem explorar". Tot i ser una formació emergent, el grup està format per músics amb una dilatada experiència i han cuidat al detall aquest nou àlbum. A banda, La Clandestina ha apostat per canviar tota l'estètica i grafisme del grup i aportar així una imatge renovada i actual.

Un videoclip rodat a diferents punts del territori

'Endevina' arriba acompanyat per un videoclip rodat a diferents punts del territori, ja que per la formació, "treballar en km. 0 és un dels nostres puntals. Cal posar fer valdre la diversitat i riquesa del nostre territori, des de Montblanc, passant per Flix, Cambrils i Tarragona fins a arribar a la zona de l'Ebre. Des de la muntanya veus el mar, i no gastem més de 30 minuts per anar d'un lloc a l'altre. És un plaer que hem de valorar i defensar", ha assegurat l'Albert Recasens.

En aquests moments La Clandestina està centrada acabant de preparar el concert de presentació del disc previst per inicis del mes de maig. Un directe fresc, carregat d'energia i tendresa per gaudir ni que sigui per una estona, en un any marcat per la pandèmia de la Covid-19 i l'aturada del món cultural en tots els sentits.

L'àlbum estarà format per 10 tracks i sortirà publicat a través del segell discogràfic Crea Music.

La Clandestina està formada per:Albert Recasens, veu; Marc Cubero, teclats; Èric Castro, baix; Xavi Blanch, bateria; Julià Castellví, guitarres i Vicent Reverté, trombó.

Comenta aquest article