Esports

Mitja marató

Canvi de data de la Mitja Marató de Cambrils que es disputarà l'11 d'abril

Per Redacció

Imatge de l'edició de la Mitja Marató de l'any passat que es va disputar l'1 de març de 2020
Imatge de l'edició de la Mitja Marató de l'any passat que es va disputar l'1 de març de 2020 | Berta Ruiz

Canvi de data per a la disputa de la Mitja Marató de Cambrils que, inicialment, s'havia previst per aquest proper diumenge 28 de febrer. Ara s'ha fixat l'11 d'abril com a nova data, però tot dependrà de l'evolució de la pandèmia. Com cada any, l'esdeveniment va a càrrec de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i compta amb la direcció tècnica de Sport No Limit. Com ja es va informar, la d'enguany serà una edició diferent, adaptada a la nova realitat i amb unes estrictes mesures de seguretat. En aquesta ocasió, només hi haurà la modalitat de 10 quilòmetres i les places estaran limitades a 1.000 participants.

Les inscripcions es poden realitzar via online a la web oficial www.mitjadecambrils.com. El preu de la inscripció inclou una samarreta tècnica, avituallaments i foto de meta gratuïta.

L'edició de l'any passat va ser l'últim gran acte multitudinari que es va celebrar, abans de la declaració de l'estat d'alarma. Hi van participar més de 2.000 corredors i es va disputar l'1 de març de 2020.

Mesures de seguretat per la covid-19

Pel que fa a les mesures de seguretat per a la covid-19, s’hauran de respectar els 1,5 metres de distància de seguretat en tot moment, utilitzar la mascareta a la recollida de dorsals, i es farà una presa de temperatura. La mascareta s'ha d'utilitzar sempre que l'atleta estigui en estàtic, abans i després de la sortida. Els participants hauran de netejar-se les mans amb gel en el moment de recollir els dorsals, així com respectar les normes i fer cas en tot moment de les indicacions que facin les persones de l'organització.

La sortida, fixada a les 10.30 hores, serà esglaonada en format contrarellotge, de quatre en quatre persones cada cinc segons. Sortint primer els dorsals més baixos que acrediten temps més ràpids i els atletes menys ràpids sortiran més tard, de tal manera la cursa s'estirarà en una fila única i segura. A la meta es comptarà amb espais amplis per a respectar les distàncies.

Comenta aquest article