Informació general

Meteorologia

Un diumenge amb mal oratge

El vent, ahir va anar acompanyat d'un front de nuvolositat que va propiciar un dia gris i rúfol i va fer disminuir l'activitat habitual prop del mar en un dia festiu

Per Lluís Rovira i Barenys

Cop de mar impactant al litoral cambrilenc, ahir al matí
Cop de mar impactant al litoral cambrilenc, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

Les fortes ratxes de vent de llevant van castigar, ahir, el litoral cambrilenc. L'estació meteorològica de la Casa Sant Josep va recollir un registre de fins a 47'9 km/h, però que arran del litoral la força del vent era superior. El vent va anar acompanyat d'un front de nuvolositat que tot plegat va deixar un dia gris i rúfol. El mal oratge d'ahir va comportar veure menys gent de l'habitual en un dia festiu passejant per la façana litoral.

El temporal de mar que acompanyava el fort vent també es va fer ben visible al llarg de tot el litoral. A banda, també es van registrar algunes incidències relacionades amb aquestes inclemències meteorològiques. Des de la Policia Local es van rebre avisos i van haver d'intervenir per evitar la caiguda d'una tanca d'una propietat al carrer Andròmeda i van haver de retirar les tanques de la reparació de la vorera de la Rambla de Jaume I amb el carrer de les Drassanes ja que el vent les havia desplaçat i ocupaven el carril de circulació de vehicles. Per la seva part, els bombers van haver d'intervenir en un balcó d'un habitatge que amenaçava de caure a la via pública. També van haver d'intervenir per retirar una branca d'un arbre força gran que s'havia trencat i ocupava tant la vorera com un dels carrils de circulació.

Platja de la desembocadura de la riera d'Alforja sense sorra, ahir al matí / Foto: Lluís Rovira i Barenys
Fort onatge al litoral de Ponent, ahir al matí / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article