Informació general

Concentració

Es reprenen les concentracions al port per reclamar l'amnistia dels presos polítics, exiliats i represaliats

Els Avis i Àvies van concentrar poc més d'unes quaranta persones, ahir, en la represa de les concentracions a la façana del port que es preveuen fer amb caràcter quinzenal

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies es van concentrar, ahir, a la placeta davant la font de Marcel·lí Domingo
Els Avis i Àvies es van concentrar, ahir, a la placeta davant la font de Marcel·lí Domingo | Lluís Rovira i Barenys

Poc més d'unes quaranta persones es van aplegar al port en el primer dia de la represa de les concentracions matinals dels diumenges per reclamar l'amnistia dels presos polítics i la independència de Catalunya, promogudes pel col·lectiu cambrilenc dels Avis i Àvies per la llibertat. La concentració es va iniciar a 2/4 de 12 del matí i es va optar per fer-la a la placeta que hi ha davant la font de Marcel·lí Domingo, a resguard de les ratxes de fort vent de llevant que castigaven, ahir, la primera línia de litoral. Els manifestants duien cartells reclamant l'amnistia i la llibertat dels presos polítics, exiliats i represaliats.

La concentració es va mantenir en silenci durant un quart d'hora. Després d'aquest temps, es van fer crides a favor de la llibertat i l'amnistia i tot seguit es va cantar els Segadors. Per finalitzar, es va cridar a favor de la independència i es va donar per acabada la concentració. Aquestes concentracions al port s'han establert amb caràcter quinzenal de manera que la propera es farà el diumenge 7 de març, a 2/4 de 12. Recordem que l'estiu de l'any passat ja es van celebrar aquestes concentracions amb caràcter quinzenal al port, tot i que llavors es feien al vespre.

Un moment de la concentració d'ahir al port / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article