Victòries del FC Cambrils i l'Oleastrum, en futbol, i del CB Cambrils sènior masculí, en bàsquet

Imatge del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal, entre l'Oleastrum i el Gandesa

Territorial Preferent

Pubilla Casas 1 - FC Cambrils 2

L'estrena del nou entrenador, Joan Linares, ha suposat una victòria molt important pel Cambrils al camp del Pubilla Casas. Pedro va avançar l'equip cambrilenc al minut 24 de partit. El Pubilla Casas va empatar al minut 69 i, finalment, va tornar a ser Pedro qui va marcar el gol de la victòria al minut 81 de partit. Amb aquesta victòria el Cambrils trenca la dinàmica negativa de les darreres jornades i s'instal·la a la zona mitja de la classificació.

Primera Territorial

CF Oleastrum 2 - Gandesa 1

L'Oleastrum hi va posar més empenta i més ganes i es va emportar els tres punts en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal. El primer gol el va fer Cano al minut 9 del partit. Xavi Fernández va rematar la feina a la represa de la segona part amb un gran gol fruit d'una jugada personal. Tot i que l'Oleastrum s'havia quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Cristian al minut 37 de parti, va saber defensar molt bé el resultat. El Gandesa, fins ahir el segon classificat, va marcar el seu gol al minut 82.

Tercera Territorial

Vilafortuny 4 - Castellvell 5

Partit amb molts gols el que es va disputar ahir al matí a l'Estadi Municipal. El marcador va registrar diferents alternances. Es va avançar el Castellvell que va arribar a tenir un 0-2 a favor. El Vilafortuny va tenir el partit al seu favor amb un 3 a 2 i un 4 a 3 al minut 46 de partit. A les acaballes del partit el Castellvell va acabar de donar-li la volta al resultat. Pel Vilafortuny van marcar Piqué, Félix(en pròpia porteria), David i Nolla.

Sènior masculí A

CB Cambrils 73 - AE Esplugues - 49

L’equip sènior masculí del CBC va sumar el passat dissabte una còmode victòria contra l’Esplugues, per 24 punts de diferència. El Cambrils va fer gala d’un joc que feia jornades que no oferia. Tot i fer un inici de partit molt fluix, amb un primer parcial desfavorable, els jugadors d’Esther Neila van saber reaccionar en atac i capgirar el marcador abans de marxar al descans. En la repressa, el CBC va anar ampliant progressivament el seu avantatge, sense donar cap possibilitat de reacció a l’equip contrari. Finalment, còmoda victòria pels cambrilencs, contra el penúltim classificat del seu grup.

Sènior femení

CB Salou 74 - CB Cambrils 61

L’equip sènior femení del CBC continua millorant en tots els aspectes, i el passat dissabte així ho va demostrar, contra un dels equips més durs de la lliga, el CB Salou. Les cambrilenques van tractar de tu a tu, un equip complicat, tant en atac com en defensa. Tot i fer un inici de partit força fluix en el primer quart, en el segon, van saber reaccionar perfectament i van encarrilar un parcial anotar que va doblar en punts el CB Salou (9 a 18), arribant al descans amb un ajustadíssim 27 a 27. En la represa, el CBC va patir una important davallada anotadora, que va possibilitar un avantatge de 13 punts pel rival. En el darrer quart, les jugadores cambrilenques van lluitar fins als últims minuts, en un tram final que va ser igualadíssim (19 a 19 en els darrers deu minuts). Tot i l’esforç del CBC, les de Salou van saber administrar la renda aconseguida en el tercer quart, distància que el Cambrils no van poder remuntar finalment.

Mediterrani - G. Sirvent 6 -  Lo Furo Deltebre 6

Un arbitratge molt dolent per part de l’arbitre que va permetre que l’equip visitant donés molts cops de peu. Quan faltaven 5 minuts, el Mediterrani perdia per 1 a 3, i en cinc minuts de bogeria i faltes en contra del Mediterrani es va arribar al 6 a 6 final. A més, l'àrbitre del partit va expulsar a l'entrenador i dos jugadors del Mediterrani. Segons el club cambrilenc, "que el taula del partit sigui un nen de 12 anys, ho diu tot de l'organització de l'arbitratge de la Federació Catalana de Futbol Sala. Igualment, que un àrbitre no deuria xiular dos partits seguits i el mateix dia a un mateix equip", primer al Mediterrani B i després al Mediterrani A.
En el partit aplaçat contra l'AE Riudoms, l'equip va sumar un empat, amb un resultat final de 2 a 2.

Mediterrani - La Farga B 2 – Alcover FS 1

Una treballada victòria per al Mediterrani B, i de nou, un mal arbitratge.

Hoquei

Reus Ploms 3 - Cambrils HC 3

El Cambrils va sumar un punt en el camp del Reus Ploms, en un partit molt complicat i dur. A falta de 3 minuts 54 segons per a la fi de l'encontre, el partit va haver de suspendre's per una picabaralla entre els jugadors. Ara, està en mans de la federació decidir si es reprèn el partit o es dóna com a vàlid aquest resultat.