Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitats

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reprendrà les activitats extraescolars el dilluns 22 de febrer

Per Redacció

L'activitat esportiva extraescolar es reprendrà aquest proper dilluns
L'activitat esportiva extraescolar es reprendrà aquest proper dilluns | Cedida

El dilluns 22 de febrer, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reprendrà totes les activitats extraescolars, excepte la de natació. Així doncs, els nens i nenes podran tornar a fer handbol, bàsquet i futbol sala, al pati de l'Escola Mestral; i tennis i pàdel, a la zona esportiva Àster.

Les classes de natació a la piscina municipal coberta encara no es reiniciaran, perquè l’aforament a les instal·lacions esportives tancades continua estant limitat al 30%, tal com marca la normativa. L’accés lliure a la piscina coberta recordem que sí que està permès, amb cita prèvia. Per reservar-ne una franja horària, les persones usuàries han d’utilitzar l’aplicació mòbil (app) ReservaPlay o trucar al telèfon de l’Àrea d’Esports (977 82 05 23).

L’Ajuntament ha decidit reprendre les activitats esportives adreçades als infants després que el Procicat, dirigit pels departaments de Salut i Interior, hagi revistat les mesures de prevenció i control vigents en l’actual context de la COVID-19 A Catalunya.

En aquest sentit, ha decidit mantenir durant 7 dies més –del 22 fins diumenge 28 de febrer-,  la totalitat de les mesures fins ara vigents, així com també aprovar una certa flexibilització, molt limitada, de mesures que han de permetre la represa de determinades activitats de caire social, sempre evitant l’aglomeració de persones i la interacció entre diferents bombolles.

A tal efecte, s’autoritzen i es regulen les condicions de les activitats extraescolars i d’esport escolar, així com de les activitats de l’àmbit del lleure educatiu dirigides a infants que es troben en les etapes d’Educació Infantil i d’Educació Primària. 

Comenta aquest article