Informació general

Política

Juan Carlos Romera (Cs): «Malgrat els resultats de les eleccions, des de Cs Cambrils seguirem treballant per resoldre els problemes dels cambrilencs»

El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Cambrils ha assegurat que "Cs és més necessari que mai per aconseguir els canvis que el municipi necessita"

Per Redacció

Imatge dels quatre regidors de Cs Cambrils, al ple del 27 de gener de 2020. D'esquerra a dreta: Yolanda Burgos, Patricia de Miguel, Santi Gámez i Juan Carlos Romera
Imatge dels quatre regidors de Cs Cambrils, al ple del 27 de gener de 2020. D'esquerra a dreta: Yolanda Burgos, Patricia de Miguel, Santi Gámez i Juan Carlos Romera | Lluís Rovira i Barenys

El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Cambrils ha assegurat que "Cs és més necessari que mai per aconseguir els canvis que el municipi necessita". En aquest sentit, el portaveu de Cs al consistori cambrilenc, Juan Carlos Romera, ha remarcat "el compromís del grup municipal i de l’agrupació local amb el projecte de Ciutadans i amb Cambrils".

Segons Romera, "malgrat els resultats obtinguts a les eleccions autonòmiques, des de Cs Cambrils seguim i seguirem treballant amb unitat i de forma ferma amb la mateixa energia que fins ara per resoldre els problemes dels cambrilencs" i ha recordat que "durant la primera meitat d’aquest mandat, Cs ha liderat les propostes per fer front a la crisi derivada de la Covid-19 a nivell econòmic i social i seguirem fent-ho. El nostre objectiu es manté intacte: millorar el dia a dia dels veïns i aconseguir un canvi a l’Ajuntament en les properes eleccions municipals, amb un govern que aporti lideratge, resolució de problemes i una bona gestió dels recursos municipals", ha finalitzat.

Comenta aquest article