Informació general

Benestar social

Els infants i joves del SADI conviden a homenatjar #ladonadelatevavida a través d'una enquesta

Per Redacció

S'ha posat en marxa una enquesta per conèixer qui és la dona de la vida de cadascú
S'ha posat en marxa una enquesta per conèixer qui és la dona de la vida de cadascú | Cedida

Els infants i joves del Servei d’Atenció Diürna (SADI) del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils estan treballant en una activitat adaptada a la situació sanitària per commemorar el Dia de la Dona i convidar a la població a fer un homenatge a #ladonadelatevavida. Amb aquest objectiu, els i les usuàries del servei insten a ciutadania i entitats a participar en l’enquesta que han posat en marxa per saber qui és la dona de la seva vida (la seva referent) i per quins motius. La mini-entrevista es pot respondre en aquest enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9maSUTF_yg1TmXt9qWczRTCyl0B8CpFpVZrcwT158HQ7q5Q/viewform.

L’activitat està organitzada amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics, coordinats des del l’àrea de Participació de l’Ajuntament de Cambrils. La intenció és recopilar el màxim nombre d’entrevistes per poder-ne fer una exposició en una sala de les sales de l’Ajuntament.

Suport assistencial o formatiu per a joves i infants en siuació de risc

El SADI és un Servei diürn preventiu fora de l’horari escolar, que dona suport a la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics d’esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives de les persones ateses. És un recurs que està ubicat en l’entorn o context habitual de l’infant o adolescent i que basa la seva intervenció, des de l’educació social i compensatòria, en l’atenció personalitzada mitjançant el treball tutorial individual, el grupal, la família, en treball en xarxa i la comunitat. El servei s’adreça a menors entre 3 i 17 anys, empadronats al municipi de Cambrils, i que requereixen suport assistencial o formatiu, prioritàriament aquells que estan en situació de risc.