Societat

La pluja respecta les benediccions de Diumenge de Rams

Per Josep Maria Ferrando

 
 
 A dalt, moment de la benedicció dels rams a l'Ermita. A sota, benedicció del nou pas de Setmana Santa, "El retorn del Calvari".
Finalment la pluja va respectar ahir les benediccions de Diumenge de Rams a les tres parròquies cambrilenques. Com mana la tradició centenars de cambrilencs i cambrilenques de totes les edats es van acostar a l’església per rebre la benedicció de rams i palmons per commemorar l’entrada del Senyor a Jerusalem, que marca l’inici dels actes religiosos de la Setmana Santa. A l’ermita de la M. de Déu del Camí Mn. Ramon Martí va presidir per primera vegada l’acte.

Benedicció del nou pas de Setmana Santa donat per la família Martí-Baiges

Al finalitzar la Missa de les set de la tarda a la Parròquia de Santa Maria, també va ser Mn. Ramon Martí que va beneir el nou pas de Setmana Santa de la Congregació de la Puríssima Sang, donat per la família cambrilenca Martí-Baiges, present al complet a l’acte. El pas està compost per tres imatges i recrea “El retorn del Calvari”. Les imatges han estat confeccionades pel taller El Arte Cristiano de Vayreda, Bassols, Casabó i Cia, d’Olot.

 El president de la Congregació, Joan Rodríguez, va agrair la donació i va dir que aquest nou pas seria portat per dones a la processó de Divendres Sant. Va cloure l’acte el lliurament d’una placa commemorativa a la família Martí-Baiges per membres de la junta directiva de la Congregació de la Puríssima Sang.


Comenta aquest article