Esports

Atletisme

S'enllesteix la renovació del paviment de la pista d'atletisme amb una inversió de 140.000 euros

Per altra banda, també s'està treballant en una sèrie de millores al Palau Municipal d'Esports i el condicionament d'un pista de bàsquet a la zona esportiva

Per Redacció

Aspecte dels treballs de renovació del paviment de la pista d'atletisme
Aspecte dels treballs de renovació del paviment de la pista d'atletisme | Cedida

Finalment, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils ha enllestit la renovació del paviment esportiu, la pintura i la senyalització de la pista d'atletisme –amb una inversió de 140.000 euros–. La instal·lació ja està disponible al 100% per a la pràctica dels atletes locals i per a les altres entitats esportives que en fan ús. Aquests treballs han estat tota una odissea. La pandèmia, primer, i les obres de reparació, després, han fet que la pista d'atletisme hagi estat inoperativa des de meitats del mes de març de 2020. El passat 29 de desembre, tal com explicava Pere Ferrando del Club Atletisme Cambrils a revistacambrils.cat, els atletes van poder a tornar a trepitjar la pista.

Les obres han consistit en polir tota la superfície exterior, sanejar la base afectada dels diferents espais esportius, i reposició de 4.967m2 de paviment sintètic (retoping). L’últim pas ha estat la pintura i la senyalització de tots els espais esportius. Amb aquesta actuació els 8 carrers han quedat completament nous i s’han refet els passadissos de salts i llançaments.  

Inversió de 347.000 euro en d'altres espais esportius

Per altra banda, l’Ajuntament està treballant en un nou conjunt d’actuacions i millores en les instal·lacions esportives municipals durant aquest 2021, ja que en el darrer Ple Municipal es van aprovar diferents expedients de modificació de crèdit provinent de romanent de tresoreria que permetran al Departament d’Esports millorar altres espais esportius amb una inversió de 347.000 euros. L'Ajuntament està treballant en diferents millores al Palau Municipal d’Esports i també està treballant en el condicionament d’una pista de bàsquet a la zona esportiva del camp de futbol.  

Nou marcador electrònic i substitució dels paviments dels dos pavellons

Les principals actuacions se centren en millores al Palau Municipal d’Esports, on es preveu la substitució dels paviments esportius dels dos pavellons, un nou marcador electrònic, millores en les cistelles i impermeabilització del pavelló 1, l’enllumenat tipus led als diferents espais esportius i altres millores a la piscina coberta, així com la implementació d’una APP per relacionar-se amb les entitats esportives del municipi, agilitzant la comunicació i facilitant tràmits amb l’administració.  

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que totes aquestes actuacions es dirigeixen a la ciutadania, persones usuàries i abonades de les instal·lacions esportives, així com el conjunt d’entitats i clubs esportius que en fan ús. La regidora ha explicat que les millores permetran disposar d’espais esportius de més qualitat, millorar la pràctica esportiva i potenciar el municipi com a destinació de turisme esportiu de referència, acollint i organitzant diferents estatges, tornejos i lloguers d’instal·lacions.