Esports

Futbol sala

Còmode triomf del Laguna contra l'Alcoletge i cinquena victòria consecutiva per a l'equip cambrilenc

Per Redacció

Un moment del partit entre el Laguna i l'Alcoletge, el passat dissabte a la tarda
Un moment del partit entre el Laguna i l'Alcoletge, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 6 - Alcoletge 2
 
Segueix la ratxa immaculada de resultats positius per al Laguna des d'inicis d'aquest any 2021. En aquesta ocasió, l'equip va sumar la cinquena victòria consecutiva amb la què està completant una segona volta de la lliga pràcticament perfecta. Ho va fer a casa, el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports, davant de l'Alcoletge per un còmode 6 a 2. En el minut 5 de joc, les coses es van posar ben de cara per als locals quan Guillermo David López anotava dos gols gairebé consecutius. Només quatre minuts després, Martí Tantiña va fer el tercer del Laguna i als dos minuts, Emilio Utrera signava el quart que encarrilava el triomf dels cambrilencs. La reacció visitant va arribar un parell de minuts després, quan en el 13 i 14 de joc, van marcar dos gols amb els què retallaven distàncies abans del descans.
Ja en el segon període, als pocs segons de la represa, novament Martí Tantiña signava el seu doblet, deixant un ampli 5 a 2 en el marcador. En l'últim minut de joc, Guillermo David López anotava el seu hat trick particular i situava el definitiu 6 a 2 final.
 
Amb aquest resultat, el Laguna es referma en la segona posició de la classificació del seu grup, que lidera el Linyola. El proper cap de setmana, l'equip cambrilenc descansarà i reprendrà la lliga el 27 de febrer amb un desplaçament a la pista del líder.

Comenta aquest article