Informació general

Les dades de participació a la jornada electoral a Cambrils se situen en un 42,97% a les 18 hores

En aquesta darrera hora de votacions, de les 19 a les 20 hores, els membres de les meses electorals s'han d'equipar amb uns EPI, perquè aquesta franja horària està reservada al col·lectiu de persones en quarantena: contagiats, contactes estrets o sospitos

Per Redacció

Els membres de les meses electorals s'han d'equipar amb EPI durant la darrera hora de votacions, perquè aquesta franja horària està reservada al col·lectiu en quarantena:
Els membres de les meses electorals s'han d'equipar amb EPI durant la darrera hora de votacions, perquè aquesta franja horària està reservada al col·lectiu en quarantena: | Cedida

Les dades de participació a la jornada electoral a Cambrils, a les 18 hores, era del 42,97% amb un total de 9.674 vots emesos. Aquesta xifra suposa una dismunició de 23,72 punts respecte les eleccions al Parlament de l'any 2017 quan la participació a la mateixa hora va ser d'un 66,69%, amb un total de 14.380 vots emesos aleshores. En nombre de vots, això suposen 4.706 vots menys en relació a les eleccions de fa quatre anys. A falta de poc més de dues hores perquè tanquin els col·legis electorals, a les 20 hores, la participació està sent força inferior a la dels comicis de 2017. En la darrera hora de votacions, de les 19 a les 20 hores, els membres de les meses electorals s'han d'equipar amb uns EPI (Equips de Protecció Individual); perquè aquesta franja horària està reservada al col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos de covid-19–.

Un 45,72% de participació a Catalunya, a les 18 hores

La participació de Cambrils se situa lleugerament per sota de la mitjana de Catalunya que a les 18 hores era del 45,72%, respecte el 68,26% d'ara fa quatre anys. Pel que fa la demarcació tarragonina, aquesta participació se situa en un 42,84% –gairebé la mateixa que a Cambrils– i també pateix una important davallada respecte les dades de participació dels anterios comicis al Parlament quan es va situar en un 66,84% a aquesta hora de la tarda. 

Comenta aquest article