Informació general

Vacunació

La Regió Sanitària Camp de Tarragona inicia la vacunació als Mossos d'Esquadra amb la vacuna d’AstraZeneca 

Ahir es van vacunar 200 agents a la comissaria de Camp Clar, el punt de vacunació als membres del cos de seguretat 

Per Redacció

La comissaria de Camp Clar, a Tarragona, del cos dels Mossos d’Esquadra va iniciar, ahir, la vacunació als agents de la Regió Sanitària Camp de Tarragona
La comissaria de Camp Clar, a Tarragona, del cos dels Mossos d’Esquadra va iniciar, ahir, la vacunació als agents de la Regió Sanitària Camp de Tarragona | Cedida

La comissaria de Camp Clar, a Tarragona, del cos dels Mossos d’Esquadra va iniciar, ahir, la vacunació als agents de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. Ahir a la tarda, es van administrar 200 vacunes d’AstraZeneca als agents convocats. Des del dimarts la Regió Sanitària Camp de Tarragona va iniciar la vacunació a personal essencial de les oficines de farmàcia, psicòlegs clínics, fisioterapeutes, logopedes, nutricionistes, SAD i també els cossos de seguretat i emergències. 

A la Regió Policial Camp de Tarragona (RPCT) hi ha 1.509 efectius de Mossos d’Esquadra. D’aquests, destinats a l’Àrea Bàsica Policial Tarragonès i als serveis regionals de la RPCT hi ha 607 efectius que compleixen els requisits d’administració i indicacions de vacunació d’AstraZeneca. La vacunació al cos dels Mossos d’Esquadra es realitza mitjançant citació per sms. La disponibilitat de vacunes en les pròximes setmanes marcarà la marxa de la vacunació en aquest i els altres col·lectius essencials. 

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ha afirmat que "avui hem començat la vacunació al cos de Mossos d’Esquadra. En els propers dies anirem incorporant altres cossos de seguretat com policies locals o bombers. És un pas més en l’estratègia de vacunació per cercar la immunitat col·lectiva".

Comenta aquest article