Atletisme

Les atletes locals Sofia Rubio i Aina Ferré guanyen una medalla de bronze al campionat Territorial de proves combinades d'hivern s-16 i s-14

L'atleta Sofia Rubio amb el dorsal 76 en un moment de la prova
L'atleta Sofia Rubio amb el dorsal 76 en un moment de la prova | Cedida

El passat dissabte 6 de febrer es va disputar, a la pista d'atletisme del C.N. Reus Ploms, el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern en les categories S-14 i S-16. Tres van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir una magnífica estadística:

• 2 medalles de bronze
  • 1 Rècord de Cambrils S-16
  • 8 Marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius
  • 11 Marques Personals

La Sofia Rubio guanyava la medalla de bronze a la categoria S-16 amb un total de 2.493 punts. Fet que suposava ser marca personal, Rècord de Cambrils i mínima de participació al campionat de Catalunya. També va assolir marca personal als 60 m. tanques, al salt de llargada i al llançament de pes.

L'Aina Ferré guanyava la medalla de bronze a la categoria S-14, amb una marca personal de 1.369 punts. També assolia marques personals a les proves de salt d’alçada i salt de llargada.

L'atleta cambrilenca Aina Ferré en la prova de salt de llargada

Controls territorials en pista

Per altra banda, els diumenges 31 de gener i 7 de febrer es van disputar Controls Territorials, d'atletisme en pista, a la pista d'atletisme del C.N. Reus Ploms.

20 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, 6 dels quals van assolir posicions de finalista :

• Aleix Llaberia 2a posició als 60 m. llisos S-16 amb una marca de 7”85.
  • Clàudia Nolla 4a posició als 60 m. tanques S-16 amb una marca de 11”32.
  • Emma Taggi 6a posició als 600 m. llisos S-16 amb una marca personal de 1'48”44.
  • Anna Duran  7a posició al llançament de pes S-14 amb una marca personal de 7.30 m.
  • Sofia Rubio 7a posició als 600 m. llisos S-16 amb una marca personal de 1'50”03
  • Aina Ferré 8a posició als 60 m. tanques S-14 amb una marca de 11”64.

Uns controls de molt alt nivell català en categories d'iniciació, donat que és la única pista en tot Catalunya que organitza proves per a atletes d'aquestes categories. I atletes de tot Catalunya s'hi han aplegat per a poder assolir marques mínimes per a poder participar al Campionat de Catalunya de Pista Coberta. De ben segur que els atletes abans esmentats estaran entre els escollits.

El proper cap de setmana es disputarà el Campionat de Catalunya de Cros. Representant al Club Atletisme Cambrils participaran les germanes Taggi, amb l'objectiu d'estar en posicions capdavanteres i lluitar per ser una de les 6 components de la Selecció catalana per a competir al Campionat d'Espanya de Cros.