Societat

Carnaval

S.M. el Rei Cagarrieres X anima els cambrilencs a participar del Carnaval a través de les xarxes socials

Per Redacció

Enguany, no es podrà celebrar cap acte de la festa de Carnaval
Enguany, no es podrà celebrar cap acte de la festa de Carnaval | Cedida

Sa Majestat el Rei Cagarrieres X ha fet públic el seu testament, donat que enguany, no hi haurà cap acte de celebració de Carnaval i anima tothom a participar-hi de forma simbòlica a través de les xarxes socials. Aquest manifest diu el següent: "Ciutadans de Cambrils és temps de disfresses i de disbauxa, però com que enguany no podem sortir al carrer a celebrar-ho i ho hem de celebrar amb nostra bombolla familiar, us proposo que entre dissabte i diumenge, entre disbauxa i disbauxa familiar, us feu una foto amb un maquillatge i/o pentinat carnavalesc i una foto amb una disfressa. Entre dilluns i dimarts haureu de penjar les dues fotos en un post etiquetant a @nit_artistes i @cambrilsfestes i amb els hastags #carNACval21 #cambrilsfestes.

Tots els que hi participin tindran d'obsequi un lot de productes festius. Les fotos es podran fer de manera individual, en parella, en família, amb el gos o el gat, però sempre amb el grup convivent. "Ah, i expliqueu de què aneu disfressats/des no sigui cas que no ho vegi clar. Cambrilencs i cambrilenques, recordeu: mengeu, beveu, folleu, però sobretot feu força quan cagueu".

L'activitat és una iniciativa del Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils i la Nit d'Artistes de Cambrils. Avui, Dijous Gras, és un dels preàmbuls als actes associats a la festa de Carnestoltes.

Comenta aquest article