Cultura

Cinema

El Cinema Rambla de l'Art projectarà la reestrena de la pel·lícula «El chico» de Charles Chaplin amb motiu del seu centenari

Per Redacció

Cartell de la reestrena de la pel·lícula "El chico" que enguany compleix 100 anys
Cartell de la reestrena de la pel·lícula "El chico" que enguany compleix 100 anys | Cedida

A partir de demà divendres, 12 de febrer, el Cinema Rambla de l'Art projectarà la reestrena de la pel·lícula "El chico" (The kid) de Charles Chaplin que, aquest passat 6 de febrer, va complir 100 anys des de la seva primera projecció en una sala de cinema d'Estats Units. El film rejoveneix amb una versió restaurada de la cinta original en 4k i que s'ha reestrenat a una vuitantena de cinema d'arreu de l'Estat de la mà de la productora i distribuïdora catalana A Contracorriente Films. Aquesta mítica pel·lícula del cinema mut va ser el primer llargmetratge de Chaplin en la seva filmografia oficial i també va ser la primera en la què l'autor va barrejar la comèdia i el drama. "El chico" també va ser la primera pel·lícula en llançar a l'estrellat un actor infantil, James Coogan, que co-protagonitza la cinta amb Chaplin.

Les projeccions al Cinema Rambla de l'Art són les següents: divendres 12 de febrer a les 18 hores; dissabte 13 de febrer a les 16.30 hores; diumenge 14 de febrer a les 18.15 hores; dilluns 15 de febrer a les 17.30 hores; dimarts 16 de febrer a les 20.15 hores; dimecres 17 de febrer a les 18.30 hores i dijous 18 de febrer a les 20.30 hores.

 

 

Comenta aquest article