Informació general

Ensenyament

La URV combinarà les classes presencials i telemàtiques per als alumnes de primer curs

La resta d'ensenyaments mantindran la docència a distància

Per ACN

Imatge d'una aula de la URV, vista des de fora, amb alumnes fent classe amb mascareta en el primer dia del curs, el passat 28 de setembre
Imatge d'una aula de la URV, vista des de fora, amb alumnes fent classe amb mascareta en el primer dia del curs, el passat 28 de setembre | ACN (Roger Segura)

La Universitat Rovira i Virgili (URV) impartirà durant el segon quadrimestre la docència teòrica als alumnes de primer curs de grau de manera presencial, virtual o amb una combinació de les dues modalitats. Així ho recull la resolució que ha emès la rectora, María José Figueras, que ha traslladat la mesura a la comunitat docent. Figueras resol que la nova modalitat semipresencial també ha de donar facilitats als estudiants que optin per mantenir les classes a distància, a través dels mitjans tècnics instal·lats a les aules. La resta de cursos de grau universitari que no siguin de primer, així com les titulacions de màsters i postgraus, seguiran amb l'activitat presencial limitada a determinades classes pràctiques i avaluacions. Figueras també ha recordat que dins les aules s’han de seguir les mesures de seguretat establertes: no sobrepassar el 30% d'ocupació, distància entre estudiants i ús de mascareta i desinfecció de mans obligatoris. 

La nova mesura dóna resposta a les peticions expressades per la comunitat universitària respecte a la necessitat d'afavorir la socialització dels alumnes que han iniciat aquest curs els seus estudis universitaris, que encara no han pogut assistir a cap classe teòrica als campus. Cada centre informarà els seus estudiants de primer curs de grau dels canvis a través de l'espai al campus virtual de les assignatures afectades, així com per altres canals que considerin oportuns.

Comenta aquest article