Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Esports

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reobrirà demà els gimnasos municipals i reprendrà les activitats dirigides

Per utilitzar els gimnasos municipals s’haurà de demanar cita prèvia a través de l’app ReservaPlay o del telèfon de l’Àrea d'Esports 977 82 05 23

Per Redacció

Imatge d'arxiu del gimnàs de l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'arxiu del gimnàs de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Demà dilluns 8 de febrer, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant reobrirà els gimnasos municipals amb un aforament màxim del 30% i cita prèvia i sense vestidors. El mateix dia, es reiniciaran les activitats dirigides, també amb cita prèvia i amb un màxim de 5 persones usuàries. A més, les entitats esportives locals podran tornar a utilitzar els pavellons amb un aforament del 30%, tot i que només per a la pràctica esportiva dels esportistes federats.

Això serà possible per les noves mesures contra la COVID-19 que entraran en vigor a tot Catalunya a partir de demà i que permetran la reobertura de les instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats amb un aforament del 30%.

Cita prèvia als gimnasos

Per utilitzar els gimnasos municipals s’haurà de demanar cita prèvia a través de l’app ReservaPlay o del telèfon de l’Àrea d'Esports 977 82 05 23 (en l’horari d’obertura dels gimnasos: de les 8 a les 21.30 h, de dilluns a divendres; de les 9 a les 20 h, els dissabtes; i de les 10 a les 13 h, els diumenges). Les reserves per a les activitats dirigides es podran fer només via telefònica.

A tots els equipament esportius municipals, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament continuarà adoptant les mesures de prevenció de la COVID-19 per garantir la salut i la seguretat de les persones usuàries. Així doncs, es mantindrà un control de la higiene, la neteja i la desinfecció de les instal·lacions i del material esportiu de manera habitual i constant, i es controlarà la temperatura de les persones usuàries a l’entrada. L’ús de la mascareta serà obligatori en les instal·lacions tancades, també quan les persones usuàries estiguin fent esport.

Durant el primer semestre de l'any, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament ofereix un 10% descompte en tots els abonaments i Bons 10; i matrícula gratuïta a la Piscina Municipal Coberta. D’aquesta manera, vol seguir fomentant l’activitat física i la pràctica de l’esport, especialment entre els veïns i veïnes. Amb aquest objectiu, enguany també continuarà aplicant un 5% de descompte a les persones empadronades al municipi (amb una antiguitat mínima de 2 anys) en els abonaments; i un 50% de descompte a les persones empadronades al municipi en situació d’atur que cobrin menys del salari mínim interprofessional en els abonaments de piscina (poden utilitzar la piscina de les 13 a les 16 h).

Les famílies, els joves (fins als 25 anys), els jubilats (a partir dels 60 anys) i les persones discapacitades també seguiran gaudint d’uns preus més reduïts.

 

Comenta aquest article