Informació general

Es construeix el carril que unirà el vial del Cavet amb la rotonda del Molí de les Tres Eres

Per Lluís Rovira i Barenys



El nou carril passa a tocar de les obres de construcció del nou hospital lleuger
El vial de Cavet quedarà unit a la rotonda del costat del Molí de les Tres Eres a través d'un carril. D'aquesta manera els vehicles procedents del vial i que es dirigeixin a la N-340 no hauran d'arribar a l'avinguda d'Adelaida com passa actualment.
Aquest carril de connexió discorre a tocar de l'hospital lleuger, actualment en construcció. Precisament aquestes obres de construcció de l'hospital han retardat l'inici de les obres, S'ha hagut d'esperar que el nou edifici tingués la primera planta aixecada i es poguessin treure els puntals per a poder emprendre les obres del carril.

Aquests dies s'estan fent les tasques de compactació del terreny. Les obres, però, no estaran enllestides fins d'aquí unes setmanes ja que a part de  l'asfaltatge, també es faran les voreres i es posarà la il·luminació corresponent. Aquest no carril es troba dins el terme municipal cambrilenc just al límit amb el terme municipal de Vinyols. L'Ajuntament de Vinyols, per la seva part, haurà de condicionar les voreres de la seva banda.

Comenta aquest article